123sexmatch      Elitedating      Parship      Ondeugend daten      Secret Match       Be2      Regiosexcontact      Relatieplanet      50plusmatch      C-date      Easyflirt     Regioswingers   

Blog van Gratis datingsites vergelijken

Mooie Valentijns aanbieding!Tot en met 28 februari krijgen nieuwe leden 3 dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten op de 50 plus datingsite 50liefde.be. Ben je rond de 50 of erboven, en ben je serieus more »


Comments (0)

Altijd gratis daten? Ja dat kan prima! Ook in België!Wij verbazen ons nog steeds regelmatig waarom de meeste mensen toch steeds kiezen voor de betaalde datingsites.Dezelfde dienst, maar dan gratis. Je zou zeggen more »


Comments (0)

Een gratis 3 dagen full membership. Dat is de nieuwe actie van 50liefde.be. Dit is de eerste keer dat 50liefde.be met een 3 dagen gratis Full Membership actie komt! Het is dus echt gratis more »


Comments (0)

Tindl – Wees er snel bij en profiteer van deze superactie! Gratis onbeperkt full membership!Dat is nog eens een actie!Tindl pakt het anders aan … Tindl is een nieuwe datingsite in Nederland en België voor more »


Comments (0)

Als je je nu inschrijft op Lexa (actie loopt tot en met 22 september 2016), dan ontvang je 3 dagen volledig gratis toegang tot Lexa. Je zit nergens aan vast en na die 3 more »


Comments (0)

Pepper heeft weer een nieuwe verdubbelactie! Members die in de periode van 23 mei tot en met 29 mei een abonnement afsluiten bij Pepper.nl ontvangen een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kunnen more »


Comments (0)

50liefde.nl heeft een mooie paasactie! Tot en met dinsdag 29 maart ontvangen alle leden namelijk 50% korting op een Full Membership.Profiteer dus nu van 50% korting op 50liefde.nl! 50liefde.nl kent ook vele Belgische leden.Klik hier more »


Comments (0)

E-matching komt ook met een leuke actie.Gratis 3 contacten voor nieuwe leden op E-matching. Daarmee kunt u de site mooi even uittesten. En als het bevalt dan kunt u meer contact aangaan. Bevalt het more »


Comments (0)

Pepper.be is een hele maand volledig gratis te gebruiken.Dit is een unieke actie! Nooit eerder was een grote datingsite waarvoor je normaal gesproken moet betalen een hele maand gratis. Na die gratis maand more »


Comments (0)

Profiteer van de actie van Lexa deze maand.Als je je nu inschrijft op Lexa, dan ontvang je 3 dagen volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten van de site. Je kunt volledig gratis daten more »


Comments (0)

Recente berichten

3 dagen gratis op 50liefde.be!

Mooie Valentijns aanbieding!Tot en met 28 februari krijgen nieuwe leden 3 dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten op de 50 plus datingsite 50liefde.be. Ben je rond de 50 of erboven, en ben je serieus op zoek naar een leuk...

10 februari 2017

Altijd 100% gratis daten!

Altijd gratis daten? Ja dat kan prima! Ook in België!Wij verbazen ons nog steeds regelmatig waarom de meeste mensen toch steeds kiezen voor de betaalde datingsites.Dezelfde dienst, maar dan gratis. Je zou zeggen dat ied...

10 februari 2017