123sexmatch      Elitedating      Parship      Ondeugend daten      Secret Match       Be2      Regiosexcontact      Relatieplanet      50plusmatch      C-date      Easyflirt     Regioswingers   

Meetic opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of Membership opzeggen?

Meetic opzeggen

Meetic opzeggen,  hoe kan ik mijn profiel of full Membership opzeggen?  Aangezien er een hoop mensen zijn die hier mee worstelen, zullen we op deze pagina uitleggen hoe je dit kunt doen.

Meetic profiel verwijderen/opschorten

  • Log in op Meetic en klik in het horizontale menu op “mijn account” en vervolgens op “mijn instellingen”.
  • Kijk onderaan de pagina en klik op de link: “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier”
  • Indien je je profiel wilt deactiveren*,  klik op opschorten
  • Indien je je profiel permanent wilt verwijderen**; kijk onderaan op de pagina en klik op de link “Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website”
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord en volg de 3 stappen ( figuur 1.) om je profiel permanent te verwijderen.

Figuur 1. Meetic opzeggen
meetic opzeggen

Jouw profiel is niet meer zichtbaar op Meetic.be. Ook zal je geen e-mail meer van Meetic.be of van Meetic.be-partners ontvangen. Je volledige profiel wordt bewaard en blijft intact. Je kunt je profiel te allen tijde opnieuw activeren door simpelweg opnieuw in te loggen of door te klikken op de link in de e-mail die we verzonden hebben nadat je je profiel hebt opgeschort. Opschorten betekent niet dat de automatische verlenging van je Membership wordt stopgezet. Wil je de automatische verlenging stopzetten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen hoe je dit gemakkelijk online kunt doen.

**Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.

Meetic Full Membership beëindigen

Ben je niet tevreden over Meetic? Dan kun je je Full Membership beëindigen door de instructies te volgen op de pagina ‘Mijn account’, vervolgens ‘Mijn instellingen’ en dan ‘Mijn Membership’. Om technische redenen kan het Membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het Membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende Membership”.

Meetic contactgegevensMeetic

Meetic, BP 109, 92106
Boulogne Cedex, Frankrijk

En, had je wat aan deze informatie? Like dit artikeltje dan. Je kunt je ervaring(en) over Meetic ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. Klik op het tabblad “Schrijf een review”.

Recente berichten

3 dagen gratis op 50liefde.be!

Mooie Valentijns aanbieding!Tot en met 28 februari krijgen nieuwe leden 3 dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten op de 50 plus datingsite 50liefde.be. Ben je rond de 50 of erboven, en ben je serieus op zoek naar een leuk...

10 februari 2017

Altijd 100% gratis daten!

Altijd gratis daten? Ja dat kan prima! Ook in België!Wij verbazen ons nog steeds regelmatig waarom de meeste mensen toch steeds kiezen voor de betaalde datingsites.Dezelfde dienst, maar dan gratis. Je zou zeggen dat ied...

10 februari 2017