123sexmatch      Elitedating      Parship      Ondeugend daten      Secret Match       Be2      Regiosexcontact      Relatieplanet      50plusmatch      C-date      Easyflirt     Regioswingers   

Beoordeling

50plusmatch gratis datingsite review

50plusmatch.be, opgericht in 2006, is dé grootste datingsite voor 50-plussers.  Veel actieve 50-plussers in België hebben gekozen voor 50plusmatch.  Op 50plusmatch komen verschillende 50plussers met elkaar in contact met als doel een serieuze partner te vinden. Het overgrote deel van de leden, 59% is vrouw en 41% is man.

Met jaren ervaring is 50plusmatch zeer populair geworden onder de 50-plussers. De site wordt op Tros Radar, een onafhankelijke site voor consumenten,  met een 7 beoordeeld. Leden worden goed behandeld. Zo kunnen leden reageren op alle ontvangen e-mails. De zogenaamde “no reply” doet niet ter zake bij 50plusmatch. De datingsite doet er alles aan om de privacy van de leden te waarborgen. Hiervoor worden bijvoorbeeld alle profielen handmatig gecontroleerd.  Verder is 50plusmatch lid van Thuiswinkel.org en is zij aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Dagelijks schrijven veel vrijgezelle senioren zich in op 50plusmatch. Het is inschrijven is geheel gratis. Het voordeel is, dat de datingsite alleen bestemd is voor 50-plussers. Daarnaast heeft het de hoogste waardering gekregen bij Tros Radar. Het is verder de grootste datingsite voor 50plussers waar mobiel daten ook mogelijk is.

Met slechts een paar inschrijfstappen kunnen 50plussers direct op zoek gaan naar een serieuze partner. Wil jij vandaag nog afspreken met een leuke man of vrouw?  Schrijf je dan gratis in op datingsite 50plusmatch.

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde 50plusmatch lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles onder het kopje “REVIEWS”. Neem ook een kijkje bij het kopje “KENMERKEN”. Hier staan alle functionaliteiten van datingsite 50plusmatch. Ook krijg je informatie over de kosten. Heb je een betaald lidmaatschap van 50plusmatch, maar wil je deze opzeggen?  Kijk dan even bij het kopje “OPZEGGEN”

Wil je datingsite 50plusmatch vergelijken met een aantal andere datingsites?  Maak dan gratis gebruik van onze datingsite vergelijker.

  Er is nog geen review geschreven voor deze site. Schrijf jij de eerste?, Klik op tabblad "Schrijf een Review"

  Datingsite kenmerken

  Kosten per maand € 17,95
  Kosten per jaar € 89,95
  Gratis berichten nee
  Gratis reageren ja
  Gratis interesse ja
  Gratis fotos bekijken ja
  Leden niet bekend
  Erotische contacten nee
  Internationaal daten nee
  Chatbox ja
  Persoonlijkheidstest ja
  Alleen senioren nee
  Mobiele datingsite ja

  Per direct start 50plusmatch met een super toffe actie! 50plus dating is één van de hardst groeiende markten op gebied van dating en daar kan jij nu extra van profiteren: Je kunt tijdelijk vrijblijvend gebruik maken van een 3 Dagen Gratis Full Membership. Deze actie loopt tot 15-7-2014.  3 dagen gratis daten op 50PlusMatch  Lees meer »

  3 dagen gratis full membership op 50plusmatch.be Ook profiteren van 3 dagen gratis full membership op 50plusmatch.be? Met een full membership kun je gebruikmaken van alle opties zonder ook maar 1 cent te betalen. Maak gebruik van deze actie om jouw valentijn te ontmoeten!Deze actie loopt van 12 tot en met Lees meer »

  Schrijf een Review


  *
  *

  *  Aantal karakters over: 260  Aantal karakters over: 260  Aantal karakters over: 1500


  Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

  Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)