123sexmatch      Elitedating      Parship      Ondeugend daten      Secret Match       Be2      Regiosexcontact      Relatieplanet      50plusmatch      C-date      Easyflirt     Regioswingers   

Beoordeling

C-date gratis datingsite review

C-date.be is een datingsite voor erotische contacten zonder verplichtingen. Diverse singles uit België, die op zoek waren naar een open relatie, een avontuur, of erotisch contact, hebben zich aangemeld op c-date.be.

De inmiddels populaire datingsite staat bekend om casual dating.  Wat houdt dit nu eigenlijk in?  Casual dating geeft gelijkgestemde mensen de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en dat op een discrete manier. De vele taboes uit het verleden zijn passé!  Het is erg populair om je eigen fantasieën te vervullen en dat met personen die er net zo over denken als jij.

C-date werkt heel eenvoudig.  Bij de registratie hoeven er slechts enkele persoonlijke gegevens worden ingevuld. Hierna zal c-date op basis van de ingevoerde gegevens, de beste match voor je kiezen. Het werkt echt!  Uit het onderzoek van c-date blijkt dat 80% van de leden onafhankelijk is of leiding geeft.  Op c-date kun je zelf bepalen met wie je in contact wilt komen en met wie je je persoonlijke gegevens deelt. Je kunt dus geheel anoniem met andere singles in contact komen.Het inschrijven duurt enkele minuten en is  volledig gratis. Schrijf je vandaag nog gratis in op c-date.be.

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde c-date lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles onder het kopje “REVIEWS”. Neem ook een kijkje bij het kopje “INFORMATIE”. Hier staan alle functionaliteiten van datingsite c-date. Ook krijg je informatie over de kosten. Heb je een betaald lidmaatschap van c-date, maar wil je deze opzeggen?  Kijk dan even bij het kopje “OPZEGGEN”

Wil je datingsite c-date vergelijken met een aantal andere datingsites?  Maak dan gratis gebruik van onze datingsite vergelijker.

  Er is nog geen review geschreven voor deze site. Schrijf jij de eerste?, Klik op tabblad "Schrijf een Review"

  Datingsite kenmerken

  Kosten per maand € 44,90
  Kosten per jaar € 238,80
  Gratis berichten nee
  Gratis reageren nee
  Gratis interesse nee
  Gratis fotos bekijken nee
  Leden Niet bekend
  Erotische contacten ja
  Internationaal daten nee
  Chatbox nee
  Persoonlijkheidstest nee
  Alleen senioren nee
  Mobiele datingsite nee

  Er zijn nog geen artikelen geschreven

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Algemeen oordeel

  Schrijf een Review


  *
  *

  *  Aantal karakters over: 260  Aantal karakters over: 260  Aantal karakters over: 1500


  Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

  Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)