123sexmatch      Elitedating      Parship      Ondeugend daten      Secret Match       Be2      Regiosexcontact      Relatieplanet      50plusmatch      C-date      Easyflirt     Regioswingers   

Beoordeling

Easyflirt gratis datingsite review.

Easyflirt.be, opgericht in 2011, is dé ontmoetingsplaats voor singles. Veel singles over de hele wereld staan ingeschreven op deze datingsite. Easyflirt staat bekend als een datingsite met hoge kwaliteit service. Ruim 80% van de van de leden beveelt Easyflirt aan bij familie, vrienden en kennissen. Dit wordt bevestigd door de vele succesverhalen die te lezen zijn op de site.

Ontmoet veel singles die dankzij het internet een nieuwe partner hebben ontmoet. Elke dag zijn duizenden singles online. De datingsite is zo populair dat het aantal inschrijven met de dag toeneemt. Easyflirt is niet alleen actief in België, maar over de gehele wereld. Het ledenbestand bevat dan ook een paar miljoen profielen.

Easyflirt biedt verschillende functionaliteiten ( speedflirt, messenger, webcam) waardoor singles eenvoudig in contact kunnen komen met andere singles. De datingsite maakt namelijk gebruik van de nieuwste technologie om optimaal te daten.

De klantenservice is erg belangrijk voor Easyflirt. Er werken dan ook mensen die ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Elke dag worden profielen handmatig gecontroleerd op echtheid.  Verder staat er een team klaar om vragen te beantwoorden. Gegevens van leden zijn ten alle tijden veilig. Deze worden nooit gedeeld met derden.

Waarom daten bij Easyflirt België? Je vindt hier duizenden singles die gelijkgestemd zijn. Allen zijn op zoek naar een geschikte partner. Test de dating services zonder te wachten. Maak gratis een profiel aan en kom in contact met miljoenen singles.

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde Easyflirt lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles onder het kopje “REVIEWS”. Neem ook een kijkje bij het kopje “INFORMATIE”. Hier staan alle functionaliteiten van datingsite Easyflirt. Ook krijg je informatie over de kosten. Heb je een betaald lidmaatschap van Easyflirt, maar wil je deze opzeggen?  Kijk dan even bij het kopje “OPZEGGEN”

Wil je datingsite easyflirt.be vergelijken met een aantal andere datingsites?  Maak dan gratis gebruik van onze datingsite vergelijker.

 

  Er is nog geen review geschreven voor deze site. Schrijf jij de eerste?, Klik op tabblad "Schrijf een Review"

  Datingsite kenmerken

  Kosten per maand € 29,99
  Kosten per jaar n.v.t.
  Gratis berichten nee
  Gratis reageren nee
  Gratis interesse nee
  Gratis fotos bekijken ja
  Leden 33.5 miljoen
  Erotische contacten nee
  Internationaal daten ja
  Chatbox ja
  Persoonlijkheidstest nee
  Alleen senioren nee
  Mobiele datingsite ja

  Er zijn nog geen artikelen geschreven

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Schrijf een Review


  *
  *

  *  Aantal karakters over: 260  Aantal karakters over: 260  Aantal karakters over: 1500


  Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

  Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)

  Easyflirt Mobiel daten!