123sexmatch      Elitedating      Parship      Ondeugend daten      Secret Match       Be2      Regiosexcontact      Relatieplanet      50plusmatch      C-date      Easyflirt     Regioswingers   

Beoordeling

Parship.be is een datingsite voor hoger opgeleide singles. Waarom daten bij Parship? Zij is de populairste datingsite van Europa en kenmerkt zich door de wetenschappelijke persoonlijkheidstest.

Met een hoog slagingspercentage van 38%, daten veel singles bij de populaire datingsite Parhip.be.

Parship gratis datingsite review.

Bij Parship kun je terecht voor een serieuze relatie. 51% van de leden is vrouw en 49% is man. Aan de hand van de persoonlijkheidstest hebben veel singles uit België een partner gevonden.

Ben je een verlegen type of ben je vaak teleurgesteld in een relatie? Laat Parship je dan helpen om een geschikte partner te vinden. De datingsite heeft namelijk al veel singles geholpen naar de ultieme match. Een ding is zeker bij de datingsite Er zijn allemaal gelijkgestemde singles te vinden.

De persoonlijkheidstest is ontwikkeld door niemand minder dan psycholoog Prof. Dr. Hugo Schmale. Hij is tevens mede oprichter van de datingsite. Mede dankzij de wetenschappelijke persoonlijkheidstest is de kans dus erg groot dat je een geschikte partner vindt.

Parship bestaat voor 76% uit hoger opgeleiden. Het overgrote deel,85%, is 30 jaar of ouder. Singles kunnen verzekert zijn van veilige dateomgeving. Leden wordt zelfs kwaliteitsgarantie geboden. Dit houdt in dat singles betrouwbaar en transparant kunnen daten. Ook biedt Parship online date coaching aan. Met deze ervaren coaches kun je snel een geschikte partner vinden.

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan ben je bij Parship.be aan goede adres. Weetje? Het inschrijven is volledig gratis. Schrijf je nu gratis in bij datingsite Parship.

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde Parship lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles onder het kopje “REVIEWS”. Neem ook een kijkje bij het kopje “KENMERKEN”. Hier staan alle functionaliteiten van datingsite Parship. Ook krijg je informatie over de kosten. Heb je een betaald lidmaatschap van Parship, maar wil je deze opzeggen? Kijk dan even bij het kopje “OPZEGGEN”

 • Beoordeling:

  parship...

  Sterke punten:

  Geen

  Zwakke punten:

  Ëerst zeggen ze gratis..dan blijkt dat je voor alles moet betalen..dan bieden ze 3dagen gratis lidmaatschap aan..gedurende die tijd ontvang je niets! Wanneer 3dagen gratis weg zijn ineens berichten die je dan niet meer kan lezen..of BETALEN!! GELDKLOPPERIJ!!!!

  Review:

  Gratis is leugen...zonder betalen kan je er niets doen!!
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  olivier suys
  12 april 2015

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Parship - Lastig om op te zeggen en onterechte incasso

  Sterke punten:

  Veel serieuze mannen online

  Zwakke punten:

  De activiteit is aan de lage kant. Verder blijkt het opzeggen lastig te zijn. Ook zijn de slecht zichtbare foto's niet echt uitnodigend. Het zoeken vind ik ook lastig!

  Review:

  Ik heb op meerdere manieren mijn parship abonnement opgezegd. Hoewel ik hier bevestiging van kreeg werd en wel doodleuk geld van mijn rekening afgeschreven. Het geld heb ik tot op de dag van vandaag niet mogen ontvangen. Stoneren gaat ook niet zoals we dit in Nederland kennen omdat ze in Duitsland zitten. Dikke balen dus!!!
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Rosa
  13 november 2012

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Parship een succes!

  Sterke punten:

  Het aantal matches
  De manier van contact leggen
  De overzichtelijkheid van de website

  Zwakke punten:

  De prijs

  Review:

  Familie en kennissen hebben mij aangeraden om me in te schrijven op Parship. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging er gelijk actief mee aan de slag door veel te reageren profielen en ook in te gaan op contact verzoekjes. Vervolgens ben ik lekker een week lang gaan e-mailen met verschillende mannen. Die week erop had ik 5 face to face dates. Nu, 3,5 maand verder ben ik nog steeds gelukkig samen. Ik ben dan ook vol lof te spreken over Parship. Mocht ik ooit weer single worden, dan zal ik zeker weer een abonnement afsluiten bij Parship. Het is dan wel een dure datingsite, maar het is echt de moeite waard als je actief op zoek gaat naar een partner.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Sandra
  03 november 2012

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 49,90
Kosten per jaar € 298,80
Gratis berichten nee
Gratis reageren nee
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken nee
Leden 10 miljoen
Erotische contacten nee
Internationaal daten ja
Chatbox nee
Persoonlijkheidstest ja
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

Contact informatie Contact opnemen met een datingsite is soms niet altijd even gemakkelijk. Of je nou je lidmaatschap wilt veranderen, gebruik wilt maken van een speciale aanbieding, je abonnement wilt opzeggen of als iets gewoon simpelweg niet werkt, soms heb je de klantenservice nodig. Hoe neem je contact op met de Parship klantenservice? Post Het Lees meer »

Parship kosten Parship kosten, hoeveel betaal je voor een lidmaatschap? Zoals vanzelfsprekend is dit erg handig om te weten als je hier gebruik van gaat maken. Deze pagina biedt jou alle relevante informatie over het betaalde lidmaatschap. Parship.be Premium Lidmaatschap 6 maanden premium kost 39,90 euro per maand 12 maanden premium kost 24,90 euro Lees meer »

Parship opzeggen Parship opzeggen, hoe en waar kan ik mijn profiel of lidmaatschap beëindigen? We begrijpen dat je hier wellicht wat moeite mee hebt. Vandaar dat we alle praktische informatie hier op een pagina hebben verzameld. Parship.be profiel verwijderenlogin met je gegevens Klik in het horizontale menu op “Mijn Parship(1)” en vervolgens op Lees meer »

Parship inloggen Parship inloggen, hoe en waar is dit mogelijk? Veel online daters vragen zich dit af. Daarom hebben we alle relevante informatie opgenomen op deze pagina.Alleen leden van Parship.be kunnen inloggen op de site.  Dit kan via het inlogformulier die je terugvindt op de startpagina(zie figuur 1). Voer je e-mail of Lees meer »

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 260Aantal karakters over: 260Aantal karakters over: 1500


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)

Parship opzeggen

Gratis membership

 • login en klik op "Mijn Parship" ( in het menu weergegeven) 
 • Klik op "Gegevens & instellingen"
 • Klik bij rubriek "Profielstatus" op "klik hier om uw profiel definitief te verwijderen"
 • Vul je wachtwoord in en klik op de button "Profiel verwijderen"

* Zowel partnervoorstellen, contacten en alle andere gegevens worden verwijderd!

Premium-lid

Betalende leden hebben een opzegtermijn van één maand. Het Premiumlidmaatschap kan opgezegd worden door gebruik te maken van het contactformulier op de Parship.Daarnaast kun je opzeggen per brief, fax of e-mail. Deze dien te richten aan de klantenservice

Opzeggen per post

 • PARSHIP GmBH
 • Klantenserivce Nederland
 • Speersort 10
 • D-20095 Hamburg
 • Duitsland
Opzeggen per fax

 • +49 (0)40 4600 26 164
 
Opzeggen per e-mail

 • beeindiging@parship.nl